HTML

Smallpile

Friss topikok

  • WebTiger: @chazz: Igaz! Akit egyszer megcsapott egy Honda szele, az nehezen szabadul tőle. Te tudod, miért í... (2010.11.14. 18:07) Mazda
  • chazz: Ez gyönyörű bejegyzés.:) Amit nem sikerült leírni, majd remélem elmondod személyesen. robi (2010.09.03. 15:13) 2010. szeptember 1.
  • adathordozok.hu: HEJ HO-HEJ HO! :) Ági&Jani :) (2010.09.01. 23:44) Hanni - Esti mese

Linkblog

Szüret a Brumi oviban

2011.09.19. 10:43 WebTiger

A szeptemberi óvodakezdés eseménydúsan indult. A második héten, kedden szüretelni mentek a gyerkőcök Mogyoródra.

Pénteken pedig szüreti mulatságot rendeztek az óvoda kertjében.

Ez utóbbin a szülők is részt vehettek. Ibolya néni, az óvoda vezetője nagyon ügyesen leszervezte az eseményt, amely a szórakozáson túl egyfajta bemutatkozás is volt, az újonnan jövőknek. Mivel az idő tökéletes volt, a kerti mulatság remekül sikerült. Három meghívott zenész (két hegedűs és egy citerás) gondoskodott a vidám hangulatról, miközben a sarokban felállított bográcsban főtt a gulyás.

 

  

Ez volt talán az első olyan alkalom, ahol Hanni is felszabadultan vett részt a játékokban. Az énekes, zenész bácsi instruálta a kicsiket és játékot kedvelő felnőtteket. Hanni eleinte kevésbe, de aztán bátran csatlakozott a játékokba.

Szüreti gyerekverseket, dalokat, mondókákat énekeltek, játszottak az énekes vezetésével. A legjobb talán a „lipem, lopom a szőlőt” koreográfiája volt, amikor is felváltva szerepeltek csőszként és szőlő lopóként a gyerekek.

A játékok után szabadon lehetett játszani, beszélgetni és a finom gulyást, forralt bort kóstolni.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A következő héten kezdődnek a sportfoglalkozások. Hanni egyelőre úszásra és balettra fog járni, de télen szeretnénk síelni is elkezdeni tanítani.   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

Szólj hozzá!

Címkék: család szüret óvoda hanni brumi

A bejegyzés trackback címe:

https://webtiger.blog.hu/api/trackback/id/tr473237925

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása