HTML

Smallpile

Friss topikok

  • WebTiger: @chazz: Igaz! Akit egyszer megcsapott egy Honda szele, az nehezen szabadul tőle. Te tudod, miért í... (2010.11.14. 18:07) Mazda
  • chazz: Ez gyönyörű bejegyzés.:) Amit nem sikerült leírni, majd remélem elmondod személyesen. robi (2010.09.03. 15:13) 2010. szeptember 1.
  • adathordozok.hu: HEJ HO-HEJ HO! :) Ági&Jani :) (2010.09.01. 23:44) Hanni - Esti mese

Linkblog

Csavargás

2011.02.06. 21:50 WebTiger

Hanni már elég nagy ahhoz, hogy elkezdhessek vele csavarogni. Az elmúlt hétvégéken is ezt tettük. Szombat és vasárnap délelőtt beülünk az autóba és a kellemest összekötve a hasznossal, apa bevásárol és közben igyekszünk szórakoztatóan múlatni az időt. Hanni nagyon jól viselkedik. Az egyedüli nehézség, hogy egy idő után csak az ölemben vagy a nyakamba véve hajlandó menni.

Az idő még sajnos olyan, hogy szabadtéri programokat nem igen lehet szervezni. Persze ha mégis kisüt a nap, az egyik biztos program a játszótér. A régi tanácsparkban felújított játszótér az egyik kedvenc helyünk. Rendezett nagy tér, ahol nemcsak játszani, de bámészkodni is lehet. Ott van például a kutyafuttató, meg a gördeszkások gödre, akiket mi csak BMX banditáknak hívunk.

A tegnapi napot a piacon kezdtük. A piacozás amúgy is nagyszerű foglalatosság, persze ha van miből válogatni. Nézegettük az őstermelők kínálatát, vettünk friss zöldségeket és a gyümölcsökből pár kuriózumot. Mint például az epret, ami nem éppen a tipikus februári gyümölcs, de Hanni kifejezetten ezt kérte. Én grátisz még bevállaltam – életemben először – nyolc szem licsit is.

A piac után leadtuk a rakományt anyának, aki a főzéssel foglalatoskodott. Mi pedig elmentünk a gépi autómosóba. Hanni most volt ilyenben először, de már képekről (Anna, Peti és Gergő mesekönyv) ismerős volt. Nagyon tetszett neki. Megbeszéltük, hogy legközelebb amint szép idő lesz, anya kocsiját is lemosatjuk.

Utána teletankoltuk a kocsit és elmentünk a kedvenc fagyizónkba, az Uszoda utcába. Itt bármilyen fagyit vesz az ember, nem csalódhat. A süti viszont a Beatrixben a legjobb. Hanni joghurtos málnát választott. Ő még leginkább a szín alapján szeret dönteni. Én karamellát és velencei álmot vettem.

Visszafelé már elaludt a kocsiban, így hazafelé vettük az irányt.

Ma Zia nagyival mentünk át délelőtt a Pólusba nézelődni és kifogyott gumimacis vitamint pótolni.

Jól telt a hétvége!

Szólj hozzá!

Címkék: család csavargás hanni

A bejegyzés trackback címe:

https://webtiger.blog.hu/api/trackback/id/tr502643203

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása