HTML

Smallpile

Friss topikok

  • WebTiger: @chazz: Igaz! Akit egyszer megcsapott egy Honda szele, az nehezen szabadul tőle. Te tudod, miért í... (2010.11.14. 18:07) Mazda
  • chazz: Ez gyönyörű bejegyzés.:) Amit nem sikerült leírni, majd remélem elmondod személyesen. robi (2010.09.03. 15:13) 2010. szeptember 1.
  • adathordozok.hu: HEJ HO-HEJ HO! :) Ági&Jani :) (2010.09.01. 23:44) Hanni - Esti mese

Linkblog

BassTiger - Hallelujah

2010.09.04. 12:16 WebTiger

A különböző művészi kifejezési formák közül, számomra a zene azért különleges, mert a legintenzívebben tud hatni a szenzibilis érzékelőimre. Olyan hangokat, képeket, érzéseket tud feltárni, amit a ma embere amúgy itkán hall, lát és tapasztal meg. A zene ilyen jellegű lényege semmit nem változott az idők során. Hiába a számtalan folyamatosan alakuló irányzat és hangszerelési forma.

Azokat a zenéket (is) nagyon szeretem, amik közelebb visznek a transzcendens világhoz.

A következő egy végtelen egyszerű, de nagyszerű dal, az előadás tényleg megható (nagyon sok köszönet ezért Takács Nikolasnak).

Akit megfog ez a dal, az egy röpke pillanatig talán érezni fogja, hogy Isten megsimogatta a buksiját:

„I'll stand before the Lord of Song
With nothing on my tongue but Hallelujah”

Leonard Cohen

A dal és a szövege.

 

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: zene cohen takács leonard nikolas basstiger

A bejegyzés trackback címe:

https://webtiger.blog.hu/api/trackback/id/tr132270709

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása