HTML

Smallpile

Friss topikok

  • WebTiger: @chazz: Igaz! Akit egyszer megcsapott egy Honda szele, az nehezen szabadul tőle. Te tudod, miért í... (2010.11.14. 18:07) Mazda
  • chazz: Ez gyönyörű bejegyzés.:) Amit nem sikerült leírni, majd remélem elmondod személyesen. robi (2010.09.03. 15:13) 2010. szeptember 1.
  • adathordozok.hu: HEJ HO-HEJ HO! :) Ági&Jani :) (2010.09.01. 23:44) Hanni - Esti mese

Linkblog

Egy emlékezetes nap reggele

2010.08.28. 06:40 WebTiger

Ma 2010. augusztus 28.-a van. Ma van anyunak a 75. születésnapja. Hanni pedig pontosan 2 év, 1 hónap, 16 napos. Nem indult egyszerűen a reggel. A kora reggel.

Hanni már reggel ötkor fenn volt, azzal, hogy le akar menni – valószínűleg „Teletubbies”-t nézni. Olyan cirkusz volt, hogy ez nem derült ki pontosan. Betti kialvatlan és szegény kimerült volt, úgyhogy rövid időn belül elpattant nála a cérna. Megértem! A végén persze lehozta, én követtem őket. Kisvártatva a lenti kanapén lehiggadt Hanni és most egy órára rá békésen alszik. Az anyja pedig fenn szunyókál.

Az este nagy vihar volt és most minden friss illatú a kertben. Az eső már felszáradt a kőről. Az égen gomolyfelhők kúsznak lassan. A levegő illata már egyértelműen az ősz közelségét mutatja. Csend van! Én már nem aludtam vissza, inkább a dolgaimat rendezgetem a laptopomon. Ezt csendben is tudom csinálni. Most nagyon nyugodt minden és nagyon élvezem ezeket a pillanatokat. Délután meglepetés party lesz Jutkánál. Ott lesznek rajtuk és rajtunk kívül Emeséék, Szilviék és Gabiék. Kíváncsi leszek, hogyan sikerül. Viszek fényképezőt. Hanni biztos élvezni fogja!

A nehéz indulás ellenére tehát, nagyon jó kis nap készülődik.

 

Szólj hozzá!

Címkék: család hanni

A bejegyzés trackback címe:

https://webtiger.blog.hu/api/trackback/id/tr662253664

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása